Jag tänkte vara med i månadens receptutmaning. Där månadens utmaning är fisk.
Tänkte bidra med denna pastan som är något jag lagar rätt ofta. Blir himla gott och är så enkelt att en liten bebis skulle kunna göra det typ.
Recept
150 g pasta
200g tonfisk i vatten (avrunnen)
1/2 rödlök (finhackad)
1 röd chili (Finhackad utan frön)
1 vitlöksklyfta (hackad)
1 liten näve bladpersilja (grovhackad)
1/2 citron (saften)
2 msk olivolja
Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar. Blanda övriga ingredienser med olivoljan i en stor bunke. Häll av vattnet från pastan och blanda allt. Krydda och servera.
Ät.
(Jag toppade med lite blandad sallad och solroskärnor.)
Ser verkligen supersmarrigt ut! MUMS
SvaraRaderaLätt, snabbt och nyttig.
SvaraRadera