måndag, februari 16, 2009

39904

Crussoe bad mig skriva in siffrorna 39904 i min miniräknare. Tydligen skulle något fint hända. Och jävlarns. Helt plötsligt står det Anna är bäst i displayen. Jag har nog den finaste miniräknaren i världen. Tar hand om mig när jag mår dåligt. Tack mini, du är också bäst (efter mig).

10 kommentarer:

 1. Jaha, va snäll av dig. Nu blev jag jätteglad! Alltid spännande att få paket. DÅ kanske jag skickar ett tack-för-tackpaktet-nu-skickar-jag-ett-tillbaka-tack-för-den eller nått?!

  SvaraRadera
 2. Apa! Det skulle ju ha stått 'Hogge' som är mitt smeknamn. Damn you to hell!

  He he.

  Det där är min kontaktannons bild som jag gjorde för något år sedan och lade upp. Det är samma typ av bild fast denna är ju nyare.

  Jag fick inga svar på den annonsen, förresten. Eller den var ju i bloggen så det var ingen riktigt annons. Nåja.

  SvaraRadera
 3. Mina aningar ligger på att det är en pärlplatta =)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Dock hoppas jag att jag slipper lägga ut fler kontaktannonser. Det tär jävligt på självförtroende att låta folk döma en, kan jag säga.

  Mina tänder sitter som berg i käften. Skitfina och vita.

  SvaraRadera
 5. Själva annonsen var ett skämt. Jag vill nog understryka det innan folke läser dina kommentarer och tror att jag är halvdum på riktigt. He he.

  SvaraRadera
 6. Du har rätt! Hade en tjej som jag fann någorlunda attraktiv på valfritt sätt hade jag naturligtvis träffat henne omgående. Dock finns risken att jag framlidit av hjärtattack i samma veva.

  Dessutom -enligt mitt tycke- är 'snygga' tjejer fula. Jag gillar söta tjejer. De som målas upp som snygga, typ britney (eller någon i den skaran) är helt ointressanta i mitt tycke.

  Det ska vara något visst, och i mina tankar är det sällan likställt med att vara snygg.

  SvaraRadera
 7. Haha, önskar att min miniräknare också kunde sånt ;)

  tack förresten :D

  SvaraRadera
 8. Anonym9:57 em

  fake :P

  SvaraRadera
 9. Klassas jag som dum om jag erkänner att jag faktiskt slog in sifforna på min miniräknare, två gånger till och med och inte fick det till Anna? ;)

  SvaraRadera
 10. Hahaha ja lite dum kanske.. Läser du alla kommentarer så ser du vad det ska bli!

  SvaraRadera