onsdag, december 29, 2010

Norrland

Jag befinner mig närmare bestämt i Burträsk. Hos Annika. Eller ja, hemma hos hennes föräldrar. Här är det lugnt och skönt. Ser nästan ut som på bilden förutom att det snöar idag. Igår bakade vi tunnbröd i massor i en sån där bakstuga som finns här i närheten. Tog inte med kameran men hoppas att kunna sno lite fler kort av Annika sen.

Tänkte uppdatera med lite olika inspirationslänkar nu medan jag är här uppe och det inte blir så mycket bakat. Vad tror ni om det?

På nyår blir det ju såklart. Då har jag och Annika tagit på oss att göra dessert. Någon som har tips på någon fantastisk nyårsdessert?

Kram
Bild: Annika.

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig vinterbild. Låter härligt med tunnbrödsbakning.

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastiskt härlig bild du har tagit, vad mysigt!

  Lite lustigt är det allt, jag har två andra vänner som också firar nyår i Burträsk. hur stort är burträsk egentligen?

  December flög förbi, men nu ligger i alla fall mitt bidrag till kökskreationen innen på LISTAN! jag har varit dålig på att kommentera också, din blogg är fantastisk jag älskar den. Jag samlar intryck/inspiration på vad jag ska beställa till nästa fotograferingen, de där cuocaksen med polkagrisar känns heta! och cupcaksen i koppen det var ju bara försött!

  stor KRAM gumman

  SvaraRadera
 3. Adventskalendern var ju bara för underbar förresten!

  Jag får klura på vad Mormor Magda kan ha för slags kalender nästa år. Blir det tröttsamt med 24 glassar? Jobbigt att fota om inte annat kanske, om det ska vara nya smaker...

  kram kram

  SvaraRadera