tisdag, mars 17, 2009

prylfamiljen

Nu har mackan fått en fin kompis.
För ett litet vitt mobilt bredband har flyttat in i min lilla prylfamilj. Jag är en glad människa. Och två hundra kronor fattigare i 18 månader framöver.
Åh vad skönt det är. Jag är nästan kär i mig själv så bra känns det.

hihi, ögat.

2 kommentarer:

 1. åh man tackar och bugar! dock får jag ännu bredare huvud i hörlurar, men det bjuder jag på

  kyss /hp

  SvaraRadera
 2. Amanda4:23 em

  idag gjorde malband i vår klass teoriprovet för körkort. dock tyckte han att det var både svårt och konstigt för han fick bara frågor om motorcyklar. trots detta fick han ändå 50 poäng, men det räckte inte för godkänt. när han kommer till skolan frågar han adam ekblad om han fick många frågor om motorcyklar när han gjorde provet, det fick han inte. sen kom smarta malband på att han har gjort teoriprovet för motorcykelkörkort!

  han har alltså bokat fel prov när han gjorde det på internet, trots att det står. prov A (motorcykel) och prov B (personbil).

  ps. innan han pratade med adam gick han direkt till datorn och bokade ett nytt prov för att han var arg för att han inte klarade det. han bokade samma prov igen, för motorcykel!

  ps. när han gjorde provet och tänkte att nåt var konstigt så vågade han inte säga till för han trodde att alla skulle tänka "dum kurd!"

  SvaraRadera