måndag, december 22, 2008

käre gud

Käre gud, om du nu läser min blogg. Jag har tänkt på en sak. Det finns ju typ fem miljarder modebloggare där ute. Kan du inte ge mig en duktig som kan komma på något fint jag kan klä på mig på julafton. Gärna något till nyår också. Tack på förhand.

SOS. Hjälp mig. hejdå.

4 kommentarer:

 1. äh, men vadå kommentera bäst. hur gör man liksom. fan jag får lite prestationsångest nu.. jag gillar tävlingar. jag brukar vara bra på tävlingar. typ tp, springa snabbt och äta mest. det är bara att görat liksom. men det här. gud hjälp mig också. jag tror jag satsar på att slå ihop mina två hjärnhalvor under jul och komma på nåt riktigt smart till söndag kväll. det här kan nog vara den längsta kommentaren jag någonsin skrivit. till någon. känn dig speciell.

  SvaraRadera
 2. Jag väger 90 kilo. Det är tio kilo mer än vad jag vägde innan jag började jobba på F&B.

  SvaraRadera
 3. Va?! Är det sant så ramlar jag nästan av stolen lite. Fast jag ligger i sängen. Men det var det sjukaste. Ett bra mantra såhär i juletider: "Muskler väger mer än fett", det satsar jag på.

  Å, jag vill verkligen inte att det ska låta som att jag säger att Ea är tjock nu. Det vet jag ju inte ens. Har försökt skriva så att det inte ska låta så. Ingen kan skylla på mig om han går lite pro Ana. Anna. Ha

  SvaraRadera
 4. Skönt att se att alla kommentarer här inne hade med mode att göra. Nöjd, Anna?

  Är du rik? I så fall ska du kika in på brownsfashion.com. Men det är ingen blogg, tyvärr. Jag läser inte modebloggar och kan inte hjälpa dig, men du har ju redan halva style by mats-mats outfit så fortsätt kör på hans stuk?!

  Var inte avundsjuk, haha, ni är båda mina favoriter!

  SvaraRadera