torsdag, december 11, 2008

Coldplay

Jag fick ett ryck och hoppade in på ticnet och bokade 4st ståplatsbiljetter till coldplay. Herregud. Lite instinktivt sådär. Nu har jag bara ett problem. Vem fan ska jag gå med? Eftersom jag inte pratat om detta med någon annan än min kära syster som fick fina sittplatser har jag nu panik. Vem av alla mina vänner gillar coldplay och kan tänka sig att punga ut en femhundring för en konsert i Stockholm, i Augusti?!

9 kommentarer:

 1. För det första vore det dumt att sälja dem nu! Spar dem och sälj dem senare, för LITE högre pris. Jag kommer jobba på den konserten, säg hej till mig då:D

  Och vill du verkligen sälja några så finns det miljontals människor som vill köpa. Jag kunde inte köpa för ja inte har pengar...tur att man har vänner inom konsertbranschen som kan låta mig "jobba" där..ha ha

  SvaraRadera
 2. Åh, sälja dem vill jag inte göra. Jag vill ju se konserten. Frågan är bara vilka som ska följa med...

  SvaraRadera
 3. Njamen du kan ju inte använda alla själv och jag anar att du inte tänker bjuda dina vänner ( eller är du så generös) och då blir det ju att "sälja" i någon form.

  Det kan väl inte vara svårt att få med någon till Coldplay?

  SvaraRadera
 4. Haha! Jag pratade precis med din mamma i telefon så nämnde hon att du också hade köpt biljetter, så tänkte jag gå in och kolla om du hade skrivit om det. Och det hade du. Lite coolare är det ju med ståplats, men mycket bekvämare med sittplats.. ;) Du hittar säkert någon som vill gå! Sedan kommer efterfrågan öka som bara den på de biljetterna om sisådär, ett halvår. :)

  SvaraRadera
 5. Superbloggaren Triflet ska ju gå med sin supercoola vän Axel och ett par stycken till, vi har tyvär redan biljetter dock. Men du måste väll inte hämta ut alla?

  SvaraRadera
 6. anna! jag vet en person som gärna följer med dig. jag. så säg bara till om du fortfarande behöver vänner :)

  SvaraRadera
 7. behövs vänner finns ja me:D

  SvaraRadera
 8. Verkar bli ganska mycket folk som ska upp dit då trots allt? Fasen va roligt!

  SvaraRadera
 9. anna! du sa inte att vi skulle till stockholm? tjihooooo. och då har jag tagit studenten också! då kan jag stanna där. eller åka jorden runt. eller gå i idé. vad som helst liksom. det börjar bra iallafall!

  SvaraRadera