tisdag, december 02, 2008

I mina paket

Om någon skulle vilja köpa en liten juleklapp till mig så har jag faktiskt skrapat ihop en liten önskelista. Först önskar jag mig lite tråkiga saker. Skulle behöva ett tangentbord och en mighty mouse till min dator. Sedan hade ett stativ till min kamera suttit fasligt fint. Råkade besöka raglady igår också. Valfri grej därifrån är helt godkänt. Typ en liten halsbandsgrej från bjørg. Annars hade en röd eller lila klocka från tritoni passat fint på min lille arm. För att bli tagen som riktigt seriös önskar jag mig denna också. Annars skulle denna, eller denna suttit fint. För att inte få storhetsvansinne önskar jag mig denna också. Och de här. Ni har fattat grejen tror jag. Tack och hej, god dag och trevlig förmiddag.

5 kommentarer:

 1. Crussoe9:36 fm

  Gullig!

  SvaraRadera
 2. Anonym11:59 fm

  OK en blåsapa kan du kanske få!

  SvaraRadera
 3. men hallå. DU får ju inte önska dig en sån bil. JAG ska ju få en sån i julklapp! i wish..

  SvaraRadera
 4. Crussoe12:24 em

  Råttan är inget fin förresten. A5:an, där har ni en bil som är fin.Mossgrön - grym!

  Zon är inget för mig, den hjälper inte mot min muskelvärk. Och jag har inget badkar eller stor diskho så bad kan jag inte ta..tyvärr..

  SvaraRadera
 5. Anna, jag erkänner, jag äger blåsapan, tyvärr är den inte så effektiv som den ger sken av, blåser dessutom snett, men vad kan man förvänta sig av en apa? ^^

  SvaraRadera