lördag, december 27, 2008

Jag har inte dött

Jag har bara haft en trevlig dag utan dator. Ja, jag erkänner. Jag saknar mackan där hemma. Just nu sitter jag vid Jespers dator. Inte riktigt samma känsla. Nåväl. Eftersom Jesper är så engagerad i min blogg (not) har han gjort en rebus (yes, It's true). Så lös denna om ni kan.

10 kommentarer:

 1. Hoppas inte att men behövde räkna ut det där talet, det såg galet ut. Men mitt svar blir...fast, alltså sista bilden föreställer ju det jag tänkte svara -pissmyra. Det är nog fel. Förlåt, det är nog fel svar inser jag. Jag är bakis, låt mig va..hihi.

  SvaraRadera
 2. Anonym2:13 fm

  4((1-1^3/3))^0,5= 2,6.. vilket inte är pi :(

  SvaraRadera
 3. Pissmyra är rätt i alla fall. Jag är rätt dålig på matte så jag vet inte riktigt om den det där talet är pi eller inte.. Men jag får nog ändå lov att tro på Jesper.

  SvaraRadera
 4. jesper2:48 em

  Till anonym:
  Integralen blir pi, du har glömt att du måste integrera roten också.

  Det enklaste sättet är att bryta ut 4an och substituera. Ett annat sätt är att se direkt att integralen blir en fjärdedels cirkel med radien 1. tar man det gånger 4 får man en hel cirkel. arean på cirkeln blir då pi.

  SvaraRadera
 5. Du milde tid! Jag avundas de människor som kan förklara matematiska formler, termer och sådana saker. Jag känner mig så liten när någon gör det. Jag läste matte b som högst, på hockeygymnasium så jag är väldigt dålig på att räkna- trots detta är jag ekonom. Men när du förklarade nu så satt jag och kände mig som två år...Men jag kan tydligen lösa rebusar ändå.

  SvaraRadera
 6. Träskjeppe kan.

  SvaraRadera
 7. jesper4:20 em

  Fasen det var en väldigt lätt rebus igentligen, även om integralen var svår var det lätt att få ut -ssmyra. haha jag som tyckte att den var så bra:P

  SvaraRadera
 8. Anonym10:03 fm

  Jag har ingen kommentar till rebusen, kanske var den för svår för mina hjärnceller, men kul i alla fall. Vår julglädje består till en del av att vi har fått hjälp att få en del i vår nya dator att fungera, säger vi som Du träffade den 23 och 24. Allt väl?

  SvaraRadera
 9. Pizzmyra. Jag sitter och funderar på om det är Kiss-s eller SS-s...

  SvaraRadera
 10. Hans-Ulrich Rudel1:38 em

  >Schutzstaffels emblem
  >ZZ

  I lol'd

  SvaraRadera