söndag, januari 18, 2015

Doughnut Memory

Häromdagen fick jag en... lite annorlunda idé om att göra ett memory. Tanken var att göra det med min runda stans jag har hemma och inte använder så ofta. Först funderade jag på att rita olika runda grejer, sen tänkte jag göra olika kakor och sen började jag rita doughnuts. Och det var så kul så det fick bli ett helt memory istället.

Jag ritade, skrev ut dem och stansade. Sen tejpade jag på en orange baksida för att det skulle bli lite tjockare och roligare att titta på. Efter det skrev jag ner regler och skrev ut dem på ett litet papper. Och till sist vek jag en liten påse att ha spelet i. Såhär blev det. Vem vill spela?

9 kommentarer:

 1. Anonym9:07 fm

  Superfint! Jag vill spela så klart och du kan få vinna :)
  Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Alltså det här! Helt genialiskt.

  SvaraRadera
 3. Åh, vill också ha/göra ett memory! Donuts är ju genialt, vad är det för stans du använder? Har letat efter större, men hittar inga bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev ju liksom bara Doughnuts när jag kom igång. Väldigt illustrationsvänligt bakverk. Stansen har jag köpt på panduro och är 5cm i diameter. Tror det fanns ännu större också.

   Radera
 4. Men vad fint! Ser så proffsigt ut, som något man skulle kunna köpa i butik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Önskar vi hade en liiiite bättre skrivare bara så slipper det bli så kornigt. Men det är väl sånt som en själv mest ser.

   Radera
 5. Ååh, så himla fint och kreativt! Ett sådant vill jag också ha ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vill du ha en pdf för att skriva ut egna doughnuts själv är det bara att slänga över ett mail så skickar jag den till dig :)

   Radera
 6. Det här är underbart! Skicka in till Designtorget för sjutton - asbra idé ju och så nostalgiskt söt och fräck på samma gång :)

  SvaraRadera