onsdag, februari 02, 2011

Chokladkreationer big time!

Hurra för er!
Fem bidrag kanske inte är så mycket för andra men det gör mig glad i alla fall. Och för att inte tala om alla recept jag nu fått. Ho ho ho. Chokladfrossa inom det närmsta? Någon? Jaaaa
Och alla goa choklad-låtar. Ni är för goa!

Nåväl.

Första bidraget kommer från Pehrnilla. Hon har gjort en tårta med sjukt många goda grejor. Oreobotten, chokladmousse och körsbärsmousse. Ja ni förstår. Svår att motstå.


Detta bidraget kommer från fröken svår. Hon gjorde en choklad och jordnötssmörtårta som ser himla fin ut. Blir lite ledsen över att vara allergisk mot jordnötter.

Nästa bidrag kommer från Cecilia (flickan och kakorna). Hon har gjort en skojig grön chokladmousse som jag nog måste testa någon dag. 

Angela gjorde en trippel chokladglass med ljummen blodapelsin och chilisalsa. Det låter och ser så fantastiskt ut så jag dör lite. M-m-m. Angelas glassar går inte av för hackor, det ska jag säga till er som inte smakat än. 

Sista bidraget kommer från Emma. Hon kör även en egen köksutmaning varje månad. Spana in den om ni gillar sånt här. Emma gjorde sega chokladsnittar som ser såhär fina ut.


Tack o hej. Hoppas ni hänger med på denna månadens tema. Slänger upp det ikväll eller i morgon.
Kram

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga chokladrecept, glömde ju helt bort månadens kökskreation, skulle ju skickat in :-)

    SvaraRadera
  2. Åh, du får vara med denna månaden istället!

    SvaraRadera