måndag, november 03, 2008

snygga porer, vill du följa med hem?

En sak jag stöter på lite då och då är folk som är lite "överpå". De placerar sitt huvud 5 milimeter från ditt och stirrar samtidigt som ni pratar. Vad vill man få ut av detta? Det är ju inte så att man vill få kommentaren "snygga porer" direkt. Iaf vill inte jag det. Så, vet du med dig att du brukar göra så, sluta snälla. Ingen gillar att se dina porer, näshår eller rynkor.

10 kommentarer:

 1. Anonym2:35 em

  Snyggt Anna!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag funderat et tag här faktiskt. vad är det du gör på dagrna, arbetar eller går du i skolan? Ser ju att det hela tiden är en intressant miljö i bakgrunden. För det måste ju se ganska roligt ut för arbetskamraterna/klasskompisarna när du tar dessa sjuka bloggbilder. :D

  SvaraRadera
 3. hehe, jag jobbar på en reklambyrå. Bilderna tar jag oftast på lunchen när jag är ganska ensam. Blir så pinsamnt annars. De får kika på det slutgiltiga resultatet istället!

  SvaraRadera
 4. haha nej det är fan irriterande med folk som ska vara upp i ansiktet på en

  SvaraRadera
 5. Anonym4:35 em

  Ovanligt tycker jag kanske händer det bara unga snygga damer?

  SvaraRadera
 6. Men det händer ju mig..

  SvaraRadera
 7. förunderligt anna. mest tycker ja d e gubbar i 50 -60 års ålder som tagit en öl förmycket och nästan inte hör vad man säger, så ställer dom sig å skricke ri ansiktet fast d ej är meningen.

  SvaraRadera
 8. vadå det har alltid varit min bästa raggningsreplik. nu fick du mig osäker =/

  SvaraRadera
 9. Anonym9:09 fm

  Nära stjuter ingen hare :-)

  SvaraRadera