torsdag, november 20, 2008

Dagens

Dagens I-landsproblem är min mobiltelefon (ja, jag köpte den för att den var röd). Skalet är lite utslitet och när jag tappar mobilen flyger bakdelen samt batteriet all världens väg. I morse när alarmet gick igång "darrade" min mobil hela vägen från skrivbordskanten och ner på golvet. Detta innebar att min mobil låg i tusen (tre) delar över golvet och självklart slutade alarmet att ringa. Resultat: Anna försov sig på tok för länge och missade nästan bussen. Hon är skitgrinig på sin skitmobil och har hämnats genom att sätta skitful tejp på baksidan.

6 kommentarer:

 1. Anonym6:21 em

  Hur du tjänar pengar på din blogg och gör smarta val i din vardag så du får mer pengar över !

  http://www.giveme.se/blogg.html

  SvaraRadera
 2. Anonym10:15 em

  Sluta skylla på din mobil, det är inte den som försover sig, det är du. Gå upp när den ringer (vibrerar) och stäng av den, eller lägg den under kudden istället så vibrerar du ned på golvet och så kan vi sätta ful tejp på dig.
  Var snäll mot din mobil, den är en trogen vän ...
  //P

  SvaraRadera
 3. 3000 delar??? oj

  SvaraRadera
 4. haha, neej! tre delar.

  SvaraRadera
 5. En vän till mig satt i omklädningsrummet när vi båda gick i högstadiet. Han kastade sin 3310 uppp och ner i luften på ett jävligt coolt vis, samtidigt som han sade till mig "Den här mobilen är fanimej bäst, den tål verkligen allt". Varpå han tar sats och kastar mobilen tvärs över golvet och den slår i väggen på andra sidan och går nog faktiskt i fler bitar än tre. Skamset gick han och svor lite för sig själv när han städade upp sin mobil från golvet.


  Sen vart jag ville komma med detta historieberättande kan man ju fråga sig. Att andras mobiler också går sönder antar jag... ;)

  SvaraRadera
 6. ja, men jag tappar ju inte min med flit. Det är nästan som att den vill att jag ska tappa den.

  SvaraRadera