onsdag, maj 20, 2015

Gbgftw: Holy Moly

Jag fortsätter med de små krogrecensionerna här på bloggen.

Holy moly
Betyg: 3/5

Efter att ha ätit overkligt mycket mexikanskt käk när vi var i New York bestämde vi oss för att smita ner på Holy Moly en lördag för någon vecka sedan. Holy Moly är ett litet hak på andra långgatan med tacos på menyn och rätt så många roliga öl.

Vi började med att beställa lite tortillachips. Tyvärr hade de ingen guacamole utan bara salsa. Och chipsen var de där trötta färdiga från Santa Maria. Det var ju en miss kände vi. Hur kan ett mex-ställe inte ha guacamole?!
Men det blev bättre. Holy Moly är väl lika mycket en bar/pub som resturang och därför kanske förväntningarna inte ska vara lika höga. Ölen vi fick till var god och när väl tacosarna kommit in glömde vi snabbt bort missen med tacochipsen. Tacosarna var goda allihopa och det kändes ändå som att det fanns lite kärlek bakom.

Summan av kardemumman:
Strunt i att beställa tortillachips eftersom de ändå inte har någon guacamole.
Ät tacos, drick god öl och häng kvar hela kvällen. Holy Moly är ett gött ställe att hänga på även när du käkat upp.
Jag ger Holy Moly 3/5 i betyg och det är mest på grund av helt okej tacos och en riktigt go stämning i lokalen. Vi kommer säkert gå dit igen men kanske inte för en hel middag utan för att dricka öl och kanske ta en taco eller två att dela på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar