tisdag, september 30, 2008

I don't know how to be alone

Jag har funderat lite över det där med att ha en blogg och att blogga o sådär. Jag gillar det. Mest av allt gillar jag nog snälla och roliga kommentarer. Det senaste har jag ryckt upp mig och faktiskt bloggat lite mer än jag gjorde innan. Trots detta uppryck har inte mitt besökarantal ökat, snarare minskat vissa dagar. Sånt gör mig ledsen. Så nu. Även om mestadelen av mina besökare känner mig undrar jag lite vad jag kan göra bättre. Folk jag inte känner som kikar in på min blogg kanske har en åsikt? Skulle vilja spränga den magiska gränsen 100 besökare om dagen. Hur svårt kan det vara liksom, kan blondinbella så kan jag. Här är förövrigt en mycket fin låt. Länkar förresten till en lite rolig blogg jag hittade för en stund sedan.

7 kommentarer:

 1. Jenny3:15 em

  Jag tycker att din blogg är bra som den är. Musiktipsen är jättebra.

  SvaraRadera
 2. Anna, jag känner mig som en inkomptent idiot men jag får inte mina google analystics att funka :/ nu har jag haft det i säkert 5 dagar och den visar fortfarande noll.. något är alltså inte rätt. du har inte lust walk me thourgh it hur man får igång det? :)

  SvaraRadera
 3. Har du kopierat in htmladressen i din blogg så den kan räkna statistik? första steget. Andra steget är typ att det funkar. svårare än så är det inte!

  SvaraRadera
 4. Anonym9:13 fm

  Sjukt fin låt!

  SvaraRadera
 5. Goding du är bäst! bara att bjuda på mera och att tjööta på.

  SvaraRadera
 6. Anonym10:49 fm

  jag far val hjalpa till att fa upp ditt antal besokare Jag brukar titta pa din blogg lite da och da
  Det ar kul att lasa lite om dig och vad du hittar pa Jag skall ga in och titta pa Carl's ocksa
  Charlott

  SvaraRadera
 7. Vad roligt, det visste jag inte. Mamma har väl varit i farten. Kolla Carls, han skriver ganska roligt!

  SvaraRadera