Jag gjorde ju ett mini-dessertbord till kalaset i fredags. Och det var väldigt uppskattat hos släkten.
Det är en chokladtårta täckt av mörk chokladganache och malteesers. Inuti tårtan var det citronkräm och hallon.
Cupcakesen är red velvet med vaniljfrosting på.
Tårtfatet är från Lagerhaus och de smala vita faten har jag köpt på city gross special.
Så himla flott! Ser hemskt gott ut
SvaraRaderaWow - vilken fantastisk idé med tårtan, att göra så. Det ser verkligen coolt ut!
SvaraRaderasnygg tårta!
SvaraRaderaMen du så fint! Hoppas du hade en underbar födelsedag!!
SvaraRaderaVilket härligt desertbord. Nu blev jag sugen att testa att göra ett själv. :-)
SvaraRaderaHar du recept på den frostingen på muffinsarna? :) Skulle vilja göra den :D
SvaraRaderaDet är samma som jag gjort här, gör dubbel sats bara. http://kvinnan.blogspot.com/2011/07/nagot-med-korsbar.html
SvaraRaderaHelt galet snyggt!
SvaraRaderaJäklans vad snyggt med maltesers utanpå tårtan. Skriver en mental kom-ihåg-lapp.
SvaraRaderaMaltesers är min absolut favorit. Är det något liknande i tårtan? KRam Åsa
SvaraRaderaUnderbart!
SvaraRaderaSnyggaste tårtan! Älsk-ar Malteesers, och vimplarna.
SvaraRaderaMen herregud så gott det ser ut!
SvaraRaderaGudars skymning så fint! Jag vill bara hoppa rakt in i bilderna och trycka i mig ett stycke tårta och lite frosting... och lite till. Love it!
SvaraRadera