söndag, augusti 07, 2011

Das dessertbord

Jag gjorde ju ett mini-dessertbord till kalaset i fredags. Och det var väldigt uppskattat hos släkten.

Det är en chokladtårta täckt av mörk chokladganache och malteesers. Inuti tårtan var det citronkräm och hallon.

Cupcakesen är red velvet med vaniljfrosting på.






Tårtfatet är från Lagerhaus och de smala vita faten har jag köpt på city gross special.

14 kommentarer:

  1. Så himla flott! Ser hemskt gott ut

    SvaraRadera
  2. Wow - vilken fantastisk idé med tårtan, att göra så. Det ser verkligen coolt ut!

    SvaraRadera
  3. Men du så fint! Hoppas du hade en underbar födelsedag!!

    SvaraRadera
  4. Vilket härligt desertbord. Nu blev jag sugen att testa att göra ett själv. :-)

    SvaraRadera
  5. Stina1:42 em

    Har du recept på den frostingen på muffinsarna? :) Skulle vilja göra den :D

    SvaraRadera
  6. Det är samma som jag gjort här, gör dubbel sats bara. http://kvinnan.blogspot.com/2011/07/nagot-med-korsbar.html

    SvaraRadera
  7. Helt galet snyggt!

    SvaraRadera
  8. Jäklans vad snyggt med maltesers utanpå tårtan. Skriver en mental kom-ihåg-lapp.

    SvaraRadera
  9. Maltesers är min absolut favorit. Är det något liknande i tårtan? KRam Åsa

    SvaraRadera
  10. Snyggaste tårtan! Älsk-ar Malteesers, och vimplarna.

    SvaraRadera
  11. Men herregud så gott det ser ut!

    SvaraRadera
  12. Gudars skymning så fint! Jag vill bara hoppa rakt in i bilderna och trycka i mig ett stycke tårta och lite frosting... och lite till. Love it!

    SvaraRadera