2 ägg
2 dl socker
1 dl rapsolja
1 1/2 dl vaniljyoghurt
1 1/2 msk kardemumma
1 1/2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
Råsocker eller pärlsocker
Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner oljan och vaniljyoghurten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och dofta sedan ner dem genom en sil. Häll upp smeten i muffinsformar, ca 12 vanliga, eller 6 jumbomuffins. Strö råsocker eller pärlsocker över muffinssmeten. Gräddas i 225°C ca 15-20 min. Vanliga muffins i mitten av ugnen, jumbosar i botten av ugnen. Kolla gärna med en provsticka om muffinsen är klara!
och det är inte jag som har tagit bilden ;D
SvaraRaderaFantastiska muffins!!!Passade utmärkt efter den seeeega träningen:-) / Kram Åsa
SvaraRadera