Efter lysande recensioner från familjen delar jag med mig av receptet.
Till 8 cupcakes:
1 ägg
1 dl socker
0,75 dl yoghurt
0,5 dl olja
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljpulver eller 1 tsk vaniljsocker
1 dl kokos
minst 16 urkärnade körsbär
Gör såhär: Sätt ugnen på 200 g. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner oljan och yoghurten. Tillsätt de torra ingredienserna och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar. Klicka ner lite smet i varje form och lägg i två körsbär. Täck sedan med mer smet. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
Frosting:
50 g mjukt smör
50 g philadelphia
2 dl florsocker
0,5 tsk vaniljpulver
Gör såhär: Vispa smör och philadelphia krämigt. Tillsätt florsocker och vaniljpulver och vispa en bra stund tills frostingen känns riktigt fluffig. Är den för lös, tillsätt lite extra florsocker eller ställ in i kylen en kortis.
Trallala, ha en fin tisdag!
gott!
SvaraRaderaGott! Och fin hushållsvåg!!
SvaraRaderaDet ser och låter helt otroligt gott ut. jag som har massa körsbär kanske skulle testa det. Kram
SvaraRaderaSå gott :)
SvaraRaderaÅh, vad gott. Körsbär är ju så gott i bakverk. Mums. :-)
SvaraRaderaälskar dina cupcakes! så himla söta! :)
SvaraRadera