söndag, januari 24, 2010

Matus

Denna lilla maträtt lagade jag förut.
Hittade receptet i en gammal ELLE mat & vin.

Recept
150 g pasta
200g tonfisk i vatten (avrunnen)
1/2 rödlök (finhackad)
1 röd chili (Finhackad utan frön)
1 vitlöksklyfta (hackad)
1 liten näve bladpersilja (grovhackad)
1/2 citron (saften)
2 msk olivolja

Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar. Blanda övriga ingredienser med olivoljan i en stor bunke. Häll av vattnet från pastan och blanda allt. Krydda och servera.
Ät.

(Jag toppade med lite blandad sallad och solroskärnor.)



2 kommentarer:

  1. Anonym9:24 fm

    Man anar talang för matlagning ...

    SvaraRadera
  2. din mama7:07 em

    Blir bra nästa vecka...mumsis från mammis

    SvaraRadera