tisdag, september 30, 2008

I don't know how to be alone

Jag har funderat lite över det där med att ha en blogg och att blogga o sådär. Jag gillar det. Mest av allt gillar jag nog snälla och roliga kommentarer. Det senaste har jag ryckt upp mig och faktiskt bloggat lite mer än jag gjorde innan. Trots detta uppryck har inte mitt besökarantal ökat, snarare minskat vissa dagar. Sånt gör mig ledsen. Så nu. Även om mestadelen av mina besökare känner mig undrar jag lite vad jag kan göra bättre. Folk jag inte känner som kikar in på min blogg kanske har en åsikt? Skulle vilja spränga den magiska gränsen 100 besökare om dagen. Hur svårt kan det vara liksom, kan blondinbella så kan jag. Här är förövrigt en mycket fin låt. Länkar förresten till en lite rolig blogg jag hittade för en stund sedan.

Vi har kul

Jag gillar mitt jobb. Dagens första 50 minuter har gått åt till att leta lite ljud till en grej. Och nu ska jag fortsätta med lite andra saker. Tur som jag har är det massa kvar att göra i mitt projekt. Egentligen skulle det varit min sista dag idag på f&b men nu är det så roligt att jag får stanna i troligtvis en månad till. Jag är glad. Dagen har börjat bra.

måndag, september 29, 2008

Svefn-g-englar

Kanske är det bara jag, eller så är detta fruktansvärt vackert. Jag ryser och tänker tillbaka på way out west när sigur ros öppnade med denna låt på en av de bästa konserterna jag sett och hört i hela mitt liv. Sjukt. Jag känner mig lite djup. Men det är okej. Så länge jag håller mig i skinnet och behåller fokus. Förövrigt är det bästa i slutet så lyssna på hela.

ny bloggstjärna

Min kära lillebror har gått och skaffat sig en blogg. Det är iof jag som har gjort den åt honom, men ändå. Han skriver om sport, mest fotboll och chelsea. Kanske blir han den nya bloggstjärnan vi alla väntat på.

lördag, september 27, 2008

Deg-Dag

Idag har jag degat. Vart och klippt mig och bakat en massa muffins.

fredag, september 26, 2008

Fredagsfilm

Jag gillar fredagar. Jag har än så länge hunnit med att: gå upp en timme för tidigt, äta flingor, äta choklad, äta pizza, jobbat, kollat roliga filmer på youtube. Ikväll är det Rummy och greys anatomy med Amanda som står på schemat.

veckans

Fortsätter lite med veckans spelningslista. Någon låt finns nog med från förra veckan men det gör inte så mycket. Har laddat upp med några greys anatomy-låtar också för att skaffa mig lite stämning till ikväll.

torsdag, september 25, 2008

Tetris-kakel

En skoj grej jag såg på feber. Antingen kakel där man får sätta ihop bitarna själv eller färdiga mosaikmattor.

onsdag, september 24, 2008

tisdag, september 23, 2008

Megan

Såg en söt liten tjej på feber och youtube. Hon är 7 år och har gjort fem makeup-filmer. Känns lite läskigt om man tänker efter. Tror hon använder mer smink i sina filmer än vad jag använt i hela mitt liv. Inte helt okej egentligen. Det där med att barn bryr sig mer och mer om sitt utseende istället för att leka och vara barn känns inte helt okej. Fast jag tror nog att detta är som en liten lek för henne och samtidigt är hon jättesöt så jag bryr mig inte så mycket.

måndag, september 22, 2008

måndagsfint

Jag är lite beroende av låten som är med i nya lindexreklamen. Insåg att jag redan hade den på min ipod och blev jätteglad.Sia - Electric bird för den som undrar. Sen har jag lite svårt att släppa band of horses. Detlef Schrempf har satt sig i min hjärna och jag tror jag gillar det.

torsdag, september 18, 2008

veckans lista

Tänkte börja med en ny grej. Veckans lista. Kanske blir det inte riktigt varje veckas lista eftersom risken finns att det blir väldigt samma. Men jag ska göra mitt bästa. Här har vi denna veckans iaf. Lite gammalt och lite nytt.

Det där med spelningslistor är förresten lite min grej.

tisdag, september 16, 2008

rubiks

Jesper spenderade sin helg med att lära sig allt om rubiks kub och hur den fungerar. Det gick bra men det var nördigt. Fast jag är rätt imponerad.

söndag, september 14, 2008

Söndag kväll

Det finns mycket man kan göra en söndag kväll som den här. Dagen har spendenderats i mariestad där innebandy stod på schemat. Efter hemkomsten har jag hunnit med att, äta mat, äta muffins, kolla på hål i väggen, baka nya muffins, se ut som en yxmördare i en skojig ansiktsmask jag fick i present och skratta åt mig själv i en kvart. Den där masken fick nästan mamma att börja gråta förresten. Och då var det tyvärr inte för jag såg läskig ut. Det där med o se läskig ut är nog inte min grej. Se rolig ut däremot. Jag bjuder på den. Fred!

torsdag, september 11, 2008

Det där med tänder

Nej, min tand är inte fixad än. Men i morgon smäller det. Fick förövrigt ett litet paket på posten igår med tandkräm som jag ska testa och ge bort. Står att den ska göra tänderna farligt vita. Har dock inte märkt av någon större förändring färgmässigt men den smakar jättegott. Vill du också bli buzzador är det bara att säga till. so long!

tisdag, september 09, 2008

Tanden

Idag på lunchen skedde en liten olycka och nu ser min tand lite skojig ut. Jag tyckte nog bättre om det innan.

ödlan

Igår när jag gick hem till Jesper träffade jag en liten krabat. Tyvärr är min mobilkamera lite halvtaskig vilket resulterar i fantastiskt dåliga bilder. Men vi överlever det tror jag. Den var söt i alla fall. Förövrigt har jag blivit lite sjuk i halsen. En liten detalj jag just nu håller på att kurera bort med hjälp av te och strepsils. Back to work!

fredag, september 05, 2008

Sentimentalt

Blev nästan lite rörd när jag hörde om den lille killen som överlevt natten ute i skogen. Ja, det är sant. Jag började nästan gråta. Har tydligen en sentimental dag idag. Åker förövrigt till västerås idag och är borta hela helgen. Matchläger är det som står på schemat. Bjuder också på dagens från Wulffmorgenthaler. tjing

onsdag, september 03, 2008

Hanson

Sitter på jobbet och har en liten nostalgistund för mig själv. Lyssnar på Hanson. Att man inte gör det oftare. Konstigt. Jag ska börja lyssna på Hanson igen. Kanske ibland i alla fall. Typ en gång i veckan. Veckans Hanson eller något sånt. Så får det bli.

tisdag, september 02, 2008

sten-get

Ja, det här är skoj. Till och med jätteskoj. Men min humor har ju inte alltid varit på topp heller.

måndag, september 01, 2008

måndag

Idag är måndagen jag fasat för länge. Idag är dagen jag inte ville skulle komma. Idag är dagen då jag var tvungen att köpa busskort själv. Och då menar jag inte ett litet sketet hundrakort utan ett månadskort. Göteborg ++. 715 kr. Nej jag ljuger inte. 715 kronor kommer det att kosta mig varje månad. eller för att vara exakt i 30 dagar. På en månad med 31 dagar är de inte snälla och bjuder på den extra dagen. Nej, nej. då får man köpa ett nytt kort. Jag känner stor frustration. Det är pengar som skulle kunna gå till mycket bättre saker än ett skitkort jag måste använda varje dag för att åka buss. Fy farao. Fy farao för västtrafik.