fredag, augusti 29, 2008

Bertil Falukorv

Det går bra nu. Jobbet är skoj och det finns yoghurt i kylen. Ea springer runt med munskydd och alla är allmänt trevliga. Det går bra nu, vänner och fiender, det går bra nu. Förresten, vad kommer Bertil Falukorv ifrån och varför har jag tänkt på det sen jag vaknade? någon som vet. Hör av er innan jag blir galen.

onsdag, augusti 27, 2008

Ett jobb

Idag hände en bra sak. Jag fick ett jobb. I och för sig hade jag redan ett men detta var ett annat. Ett stort lite mer riktigt jobb skulle man kunna säga. Fast bara i en månad. På Forsman & Bodenfors. Jag är glad. Det känns bra.

tisdag, augusti 26, 2008

Stopp

Eftersom jag idag är tröttare än jag varit på flera veckor orkar jag inte skriva ett jättelångt givande inlägg. Försökte liva upp mig själv med lite kakor, banan och saft. Tyvärr gav jag mig själv världens sockerchock och var på topp i typ två minuter. Sen kom trötta anna fram igen och Per kom och sjöng godnattvisor. Efter det blev jag utmanad på pingis, det gick dåligt. Trots mitt trötta och deprimerade inlägg känner jag att jag är påväg upp. Jag är verkligen det. Nu snart. Kanske efter lunch. Ja, efter lunch ska jag bli pigg. Fram tills dess bjuder jag på låten som har bosatt sig i min hjärna.

söndag, augusti 24, 2008

Fritsla

Helgen har jag som sagt spenderat i Fritsla på Träningsläger. Det var en trevlig tillställning med mycket träning och god mat. Finns inte mycket mer att säga förutom att jag är väldigt trött och inte alls jättesugen på att gå upp tidigt i morgon igen. Men livet är som det är och därför blir det som det blir. God natt mina vänner och fiender!

fredag, augusti 22, 2008

Orm

Ja, det är sant. Fast de används bara när jag sitter vid datorn som tur är.

torsdag, augusti 21, 2008

10+?

En tant hade fyllt i sitt formulär lite annorlunda idag. På ålder hade hon skrivit in 55-. De flesta har skrivit typ 40+ osv. Men här var det alltså en tant som var 55-. Jag och Peter började diskutera saken och kom fram till att jag hellre sa att jag var 20- än 10+. Det kändes bättre på något sätt. Förövrigt en väldigt glad nyhet. Jesper kom in på Chalmers igår!

måndag, augusti 18, 2008

blod och apelsin

Visst älskar vi alla särskrivningar. Som denna drickan vi hade på jobbet. En tant fnissade till när jag upptäckte felet. Vem vill dricka en dricka med smak av blod apelsin?

söndag, augusti 17, 2008

R.I.P

Nu är det nog höst. Råkade förövrigt skriva häst först. Fick en släng av Jag-vill-börja-skolan-igen-sjukan innan, kanske är det vädret. Nåväl. det finns ju de människor som inte längtar till skolan. Folk med Bibliofobi tillexempel. Och någonstans här börjar vi närma oss mitt senaste infall. Att hitta massor av fruktansvärt onödig fakta. Sånt som ingen bryr sig ett dugg om. Det som däremot stör mig är att det inte finns någon intressant onödig fakta. Kanske är det det som är poängen. Förövrigt har min pappa tagit bort den underbara brevlåda som förgyllt vår uppfart i några år. En tyst minut för den. En underbar skapelse jag gjort med mina egna händer. Målningen framför allt. Och inte en endaste liten bild kan jag hitta heller. värdelöst.

Spela lagom

Hur mycket kan man skratta när man är övertrött? typ så mycket att man tittar på denna 12 gånger i rad och fortfarande tycker att det är barnsligt roligt. Jag har förövrigt börjat skriva på mitt personliga brev, just nu går det nog helt okej skulle jag chansa på. Sedan övergav jag min nästan mittbena som överlevde i lite mer än ett dygn. Kanske tar jag tillbaka den någon dag. Jesper skrattade i alla fall inte åt mig vilket kändes som ett stort plus. God natt gott folk!

fredag, augusti 15, 2008

Jesus, walk with me

En låt som ville stanna hos mig för alltid. Mycket fin. Förövrigt har jag introducerat mittbenan i mitt liv. Får se hur länge den överlever.

onsdag, augusti 13, 2008

Homer?

Det är lite rörigt i mitt huvud just för tillfället. Hade största I-landsproblemet igår. Med förlängningssladd är mina hörlurar lite för långa och utan på tok för korta. Hur gör man liksom. Och, hur i hela världshistorien skriver man ett bra personligt brev utan att man framstår som tråkigt torr? Och varför har jag inte börjat skriva på det? Bra Anna, bra. Skitbra. Det är under dessa funderingar jag skelar lite lätt och råkar se homer i högtalarna på jobbet. Vad har hänt, har jag blivit ett psykfall? ja, kanske. Skulle jag kunna skriva att min största skräck här i livet är att bli som Gudrun i Smala Sussie? Defenitivt ett psykfall. Vart är jag påväg liksom?

tisdag, augusti 12, 2008

något sent

Men bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Ibland iaf. Sista dagen på Way Out West var farligt bra den med. Kanske toppade den inte dag ett men fortfarande grym! Bästa var Håkan Och Lykke Li. Hade jag varit gammal hade jag nog missat Lykke Li och sett Niel Young och tyckt att han ägde upp hela festivalen. Men nu är jag endast nitton och satsade istället på Lykke.

lördag, augusti 09, 2008

Sigur Rós

Vilken dag igår, började lite halvsegt med musik jag inte lyssnat på direkt överdrivet. Christian Kjellvander i bakgrunden, det lät fint men jag såg inget. Sen kikade vi på Looptroop, riktigt bra. Låg dock ner i gräset och lyssnade mestadels. Efter Looptroop spelade Franz Ferdinand och de fick igång oss rejält, dock mådde jag lite illa så jag smet efter take me out. Sen kom en riktig höjdare, The national! Helt sjukt jäkla bra. När de körde racing like a pro skrek jag JAAAAAAA, rätt ut. Fantastiskt bra i alla fall. Sedan smet vi bort till Sigur rós, och lyckades få helt okej platser trots mängden människor. Stog näst längst fram rätt långt åt sidan. Vilken känsla, vilken känsla, vilken känsla, vilken jäkla känsla, jag ville gråta så bra var det. I min nyinförskaffade Sigur rós T-shirt stod jag och njöt i en timma. GE MIG MER!

fredag, augusti 08, 2008

KKKKKLEERUP!

Fy farao vad bra det var. Fy sjutton alltså. Jag trodde jag skulle dö eller något. Sen var jag nästan nära på att göra det. Kleerup satte sig på mitt huvud ungefär. Nästan så han hoppade med sin rumpa på mitt huvud. För att göra en kort historia ännu kortare så var jag toknära scen och han hade hoppat ut på oss och där var jag när han skulle tillbaks. Mitt i vägen med mitt lilla huvud, boink sa det. Frillan skadades rejält. Men det var det värt. Högst tveksam till om jag ens hade någon innan ändå. Idag väntar The National och Sigur Rós som mina största dragplåster. Ska bara se till att bli frisk nu på några timmar. Fy farao alltså. Ja, fy sjutton. Ciao!

torsdag, augusti 07, 2008

Spökreklam

Sjukt bra reklamfilm från Thailand.

On a break

Ja, jag tog en liten paus från bloggandet. Det handlade nog lite om ork. Men nu ska det bli andra bullar. Hoppas jag. Jag kör på så länge jag orkar. I helgen väntas Way Out West och jag är taggad. Nu kör vi!