tisdag, maj 27, 2008

Oj, oj

Laddade ner Kleerups album. Fy fasen vad bra. Jag säger det igen, fy fasen vad bra. Gillar låten med lykke li och den med Neneh Cherry bäst tror jag. Ja. Och nu har jag hamnat på challengershemsidan också. Bilden bjuder jag på!



So Long

måndag, maj 19, 2008

onsdag, maj 14, 2008

begåvningsreserven

Ja, det är jag. Uttagen i reservtruppen för begåvningar. Det var ju det där med o pumpa cykeln. Hur svårt kan det vara tänkte jag. Hade jag ingått i begåvningsgruppen hade det inte varit några problem men det gör ju inte jag som sagt. Jag lyckades tjoffa ut all luft ur däcket och skruva loss lite saker som jag inte kunde skruva fast sen igen. Bestämde mig sedan för att traska ner till preem för o fixa saken. Så nu, mina vänner och fiender, nu har jag en fungerande cykel. Kan härmed också meddela att jag idag blev blond på riktigt. Känns bra, nu behöver jag inte anstränga mig för att verka smart, det borde komma naturligt och om det inte låter smart när jag säger det kan jag alltid skylla på håret. lagom skrivit från min sida för idag, måste vila upp mig tills i morgon, ja, i morgon då är det bal.

måndag, maj 12, 2008

Klara Svensson

Min favoritblogg just nu är lätt Klara Svenssons. Hon bloggar på 1000 apor och skriver massa skojiga saker om allt möjligt. typ detta.
"Powerwalk".
Pow-er-walk. Vad fan är det? Är det kraftgång? Är det kräftgång? Gång för modebloggare? Jag förstår inte grejen med att "powerwalka". Antingen promenerar man i stilla mak, eller så kutar man på utav bara helvete.
Som om man blev jagad.
Som om man blev jagad av en gonnesmittad dokusåpakändis.
Som om man blev jagad av självaste Robinson-Robban.
Vem får inte upp farten då?
"Powerwalkar" gör man i alla fall inte. Det är ett helt jävla crazy påhitt. Är ni med mig?

fredag, maj 09, 2008

You calm the storms

Igår hade vi isfest med jespers nya ismaskin och tittade på smala sussie. Jag somnade mitt i men det var fasligt mysigt. Snubblade över denna låten en dag, en sån där låt som jag helt glömt av. Den är bra och fin. Med lite greys i bakgrunden också. Det är bara o lyssna.

onsdag, maj 07, 2008

svår rebus

Här kommer en svår rebus på beställning. Är rätt nöjd faktiskt. Ska strax iväg till skolan och sedan bär det av till mormor än en gång. Klänningen är på g nu. Känns bra, riktigt bra.

måndag, maj 05, 2008

Jag vann




















Yey, jag vann superbloggarveckan. Känns riktigt skönt faktiskt. Fast egentligen var det ju ingen riktig tävling. Mest ett sätt att få upp bloggandet lite och det funkade ju. Jag har fått request på mer rebusar så det kommer dyka upp inom en snar framtid.

söndag, maj 04, 2008

En rebus till

Sista dagen på Superbloggarveckan. Det har gått snabbt. Känns bra o blogga lite mer. Dock är kanske inte alla inlägg jätteintressanta men jag kommer definitivt fortsätta blogga lite oftare än jag gjorde innan. Här kommer iaf en rebus.

lördag, maj 03, 2008

ännu en robert

Känns som ett återkommande tema här på bloggen, små robertklipp.

Boken har kommit

Nu är den här, ska försöka dela ut dem i veckan som kommer. Säg till om jag glömmer av.

fredag, maj 02, 2008

Pingismorgon

Dagen har börjat fint. Har hunnit med två omgångar rundpingis, lite jobb och ett litet samtal till DSV Road AB som för tillfället har mina böcker. Ska därför dit och hämta dem lite senare idag. Känns bra, riktigt bra. Riktigt så bra gick inte pingisen, men jag skyller på att mina pingismusker inte värmt upp ordentligt än. I eftermiddag kommer jag troligtvis vara oslagbar.

torsdag, maj 01, 2008

Den där dagen

1998, Jag var nio år. Hade precis vart på kalles special och inhandlat diverse grejor med Ebba och pappa. Bland annat ett brännbollsset, två rack med en tillhörande rosa boll.
Jag var laddad.
Ebba var laddad.
Ebba gick in.
Jag var kvar, ensam med racken och bollen.
Funderade en stund på om det gick att spela brännboll på en 5kvm stor gräsmatta.
Min blick mötte det stora runda racket. Hade bara en tanke i huvudet. Kastade upp den rosa bollen, siktade, fick in världens träff. Bollen mötte racket på precis rätt ställe och jag tog i för kung och fosterland.
Bollen försvann och vi hittade den aldrig igen.

Valborg

Var det rätta svaret på rebusen. Det blev en rätt bra dag tillslut. Och som en liten request från ebba tar vi klippet när Robert Gustavsson härmar Tony Erving.