torsdag, januari 31, 2008

Deg

En mysig torsdag skulle jag egentligen helst sitta i en skön soffa och äta bullar o kika på film. Tyvärr innehåller inte min torsdag speciellt mycket mys. Dagen hittills har spenderats i skolan med mindre roliga ämnen. Fick också reda på att även nästa vecka kommer vara katastrofal. Förhoppningsvis överlever jag och kan vila upp mig på sportlovet och under praktikveckorna.

tisdag, januari 29, 2008

Scientologifantasi + Jennydag

Såhär ser mitt rum ut enligt min mors kamera. Jag är nöjd, det kändes nästan lite spännande att gå och lägga sig igår. Inte för att förändringen är enorm direkt, men ändå liksom. Skönt med lite förändring. Förövrigt sitter jag och skriver på scientologiarbetet, går lite sisådär just nu därav blogg och frukostpaus. Vad vi heller inte får glömma är att Jenny fyller 19 just idag, GRATTIS!

Sweeter than this - Katie Herzig

måndag, januari 28, 2008

min dag

Idag har allt varit lite upp-och-ner. Dagen började en aning tidigt vilket inte Jesper uppskattade sådär jättemycket. I skolan hade vi lite projektarbete och religionsredovisning. Sen tog jag och Elin en liten sväng på stan och hamnade på det där stället med goda bröd och fina tavlor, minns inte vad det heter. Tillbaka i skolan igen fick vi reda på att det inte va så mycket till graflektion så alla åkte hem. Väl hemma kom den där lilla känslan av att jag har saker att göra. Min kropp ville inte göra skolarbete så jag möblerade om i mitt rum istället. Nu ska jag dock sätta igång med lite projektarbete så jag inte blir helt förslappad!

torsdag, januari 24, 2008

Bulle

Det där med bullar är nog min grej.

To west texas - Explosions in the sky

tisdag, januari 22, 2008

En Tisdag

Tänk vad lätt det blev att uppdatera helt plötsligt. Jag gillar kommentarer. Jag gillar bio också, och jesper, och att baka bullar, och äta upp bullarna. Tur för mig att jag ska på bio idag och baka bullar i morgon.

tjing!

söndag, januari 20, 2008

Time Flies

Kreativiteten spred sig inte direkt. Har haft en del att pyssla med i veckan och kommer väl att ha en del denna veckan också. Det som står på schemat är bullplåtning, scientologiarbetesskrivning, projektarbete, bildarbete, lite åsajobb, bio, träningar och match. Någon stans där emellan har jag väl tänkt baka bullar och träffa Jesper. Trots att det är mycket är nästan allt skojigt så för min del ser det positivt ut.

Laleh - Snö

söndag, januari 13, 2008

Söndag

Jag är dålig på att uppdatera, har nog blivit lite okreativ. Kanske blir det ändring på det, den som lever får se. Idag lyckades jag iaf lite. I övrigt har veckan varit fin, mycket mys skulle jag säga, så det gör jag. Schemat har funkat bra och jag har haft lite diciplin och gått upp tidigt varje dag ändå.

Everybody but me - lykke li

måndag, januari 07, 2008

Skola

Lovet är slut och idag började skolan igen, jag har fått ett slappt men störande schema då alla lekioner ligger på eftermiddagarna. Fast jag ska inte klaga, nej. Förövrigt har lovet varit superbra, julen var mysig och vi hade det skojigt i hemsedal!