söndag, april 29, 2007

Blond

David Beckham är blond och inte alls sådär jättesnygg.

lördag, april 28, 2007

Helg

Idag är det lördag och vi ska åka till farmor och gå på en massa kalas!

torsdag, april 26, 2007

Strange and beautiful

Har fastnat för denna låten gaaalet mycket!

Kvällen.

Nu är det läggdags. Måste vara pigg och altert i morgon på Beachvolley-gympan. Martin har trots allt lovat att plocka fram hawaiiskjortan. Eftersom jag inte har några bilder på detta än letade jag lite i mitt arkiv och hittade en bild som inte alls passar in just nu men hon är ju så go!
En av alla mina söta kusiner. Bilden är från i julas, surprise!

onsdag, april 25, 2007

Sjal

Idag köpte jag en ny sjal som var fin på alla sätt och vis. den hamnade högst upp i samlingen!


måndag, april 23, 2007

jag sprang

Var o sprang med martin i fontin förut. martin hade laddat med pizza från igår och makaronilåda eller något liknande. resultatet blev också därefter.

"Anna spring du så ses vi sen"

min blivande arbetskamrat acepinky är på mallis den rackarn! hade inte suttit helt fel. men jag har som sagt en spännande vecka med massor av plugg framför mig.
tjiogn

åh, måndag

Efter 122323 slag på min väckarklocka gick jag upp runt 11 och åt frukost för att sedan börja skriva mitt engelskatal. 23 armhävningar, 2 muffins, oändligt mycket bloggläsande och 2½ timme senare har jag inte skrivit mer än kanske en halv minuts prat. hjälp, någon? snälla?

Burning - the whitest boy alive

fredag, april 20, 2007

mysvecka!

Denna veckan har varit mysig men jobbig. I tisdags var jag, mattson, lisa, åsa och en massa andra på fotbollsmatchen mellan ifk och aik. En match som inte var något att hurra för direkt. vi hade också den sista innebandyträningen för säsongen igår, lite halvsegt sådär. saknar det redan! Dagen idag har annars varit fin! hade matte och historia o slutade redan klockan 11! tjingtjong!







onsdag, april 18, 2007

blommor


jag hade tråkigt på samhällen idag så jag ritade massa blommor.

måndag, april 16, 2007

ritade lite

Idag har jag ritat lite i blocken jag fick av Andréas. Det blev en del vilda teckningar och med tanke på hur duktig jag är på att rita så valde jag att bara lägga ut "jacob" och "wilhelmina" tjing!








lördag, april 14, 2007

Paket


idag hade andreas varit här och lämnat ett paket som var fint och bra på alla sätt!

onsdag, april 11, 2007

Pappa


Idag fyller min pappa år. Det gör Andréas pappa också. GRATTIS!

måndag, april 09, 2007

Anna on fire

Hallon & Choklad


Måndag



SEEEEEEEEEEEEEEEEEG måndag! i morgon börjar skolan och jag känner inte jättemycket för o gå dit om ja ska va ärlig.

måndag, april 02, 2007

Sundsvall


Tjing!
kom hem från sundsvall i natt så jag är fortfarande lite halvdöd. menmen. resan var superskoj för övrigt. alla var snälla och vi hade mysigt. synd att vi inte gick vidare från gruppen bara.. killarna var ju i alla fall grymma och kom 2a! fick med en snygg bild också där alla ser jättesnygga ut. speciellt jag, Anna 5år ungefär. men det är smällar man får ta. som när vi gick jättefel och allt var eriks fel. men det är en historia för sig och jag orkar inte skriva. skoj var det iaf!
hejhoppöl