fredag, december 22, 2006

Jul

jahopp. nu ska jag och lilla familjen åka.
GOD JUL

torsdag, december 21, 2006

hej glenn


ritade av en gubbe som heter glenn.
idag har vi kollat på sunes jul hela dagen också. det var mysigt.
walla

tisdag, december 19, 2006

onödig dag


ja. på söndag är det julafton. idag var en rätt onödig dag. vi gjorde ingenting mer än fikade och skrev ut några grejer.

tjo

måndag, december 18, 2006

träffade markus


oja. idag träffade jag markus från idol. det var skoj. jag kommer leva på det länge skulle jag tro. köpte skivan till mig själv i julklapp. förlamad som jag var när han frågade vad han skulle skriva på skivan fick jag bara fram "ehh.. skriv till anna" fantasifullt värre. sedan hade jag självklart bara min grymma mobilkamera tillhands inte nåt o skryta om där inte.. nåväl. nu ska jag sova
tjo

söndag, december 17, 2006

carl med skägg


ja. idag är det exakt en vecka kvar tills man får börja öppna paket. på ett sätt längtar jag men ändå inte. för man vill ju inte att det ska ta slut. hej hopp sådär bara. så är det ett helt år kvar tills det blir jul igen. ritade av lillebror också.
ciao

hallelujah

hallelujah. ja idag är det dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dopparedan.
god jul

lördag, december 16, 2006

o, ja. bowling x2 idag


så var det. bowlade på gympan idag. det gick rätt så fint. sen skulle vi ju iväg med innebandyn också. det gick värre kan jag säga. hjälp vad dålig jag var.. haha aja. nu ska jag sova. sitter o lyssnar på westlifes kärleks album.

ciao.

måndag, december 11, 2006

100% av rgb


blir vitt.

det är tråkigt att plugga. jag tänkte lite på det när jag åkte tåg hem idag. när man är vuxen o jobbar då gör man ju det man tycker om förhoppningsvis och man slipper massa läxor. fast när man är vuxen måste man ta hand om massa saker. det är också lite jobbigt.

vuxen + är alltså att man slipper läxor och - är att man måste ta hand om jobbiga saker.

barn+ är att man inte är vuxen och - är alltså att man har läxor att göra.

tufft val det där alltså. fast egentligen kan man ju inte göra något åt att man är barn eller vuxen eller ungdom eller jättegammalvuxen. nåväl. nog av mina funderingar för idag.

lördag, december 09, 2006

seg-lördag.


walla. idag har jag vart i idrottshallen från kvart i 3 till kvart i 7 typ. skönt. först lira herrarna match och det gick nog inte jättebra. sen spela vi och det gick fint! vi vann med 9-2 tror jag. minns inte riktigt. lille martin har fått ett barn också. i fredags tror jag (:
jag har klippt mig. fastän det var rätt längesen. typ förra onsdan ellernåt. aja.
dagens låt: " floorfiller - ateens " om och om igen i högtalarna. Lisa älskar den.
ciao

the saturday morning


upptäckte tidigare att det antagligen bara är firefox som cpar till det lite. därför jag inte har kunnat skriva på typ rätt många massa dagar. men mrs brighthead (dvs jag) kom på att explorer existerar. nåväl. det har hänt en massa det senaste. orkar inte riktigt dra allt. men jag har iaf fixat alla julklappar idag. känns skönt. har också kommit igång lite mer i illustrator. det är nog en bra sak. funderar på att börja med något invecklat. något som tar lång tid. dock tror jag att jag inte kommer orka att göra något svårt. då blir det ju aldrig klart. jaja. jag har gjort en liten teckning iaf som jag känner mig glad över. sedan var det ju också en vecka sedan markus vann idol. lite synd eller bra. jag vet inte vad jag ska tycka riktigt. sebbe berättade nyss att han inte tyckte någon var bra. jag vet inte varför jag skriver detta för det vet jag inte. jag är mycket väldigt trött just nu. har match i morgon också. borde kanske satsa på sängen just nu. nåväl


ciao

fredag, december 08, 2006