onsdag, november 29, 2006

skola


Idag ska pontus gå till tandläkaren.

Min blogg har varit lite tokig på det senaste. den är faktiskt fortfarande tokig. men nu sitter jag i skolan. där funkar det fint. kan också tillägga att jag fortfarande lyssnar på anna ternheim fortfarande!

lördag, november 25, 2006

mys.


Igår var en fin dag. Anna Ternheim var jättejättejättebra. det var hur fint som helst. speciellt tribute to in. oh. jag vill se det igen!!
det hela började med att en som hette thomas kom on och spelade några fina sånger. han var jätterolig och berättade om när han var underhållning på olof palme-stiftelsen och göran person tyckte om hans låtar. sedan kom hon in. hon den där Anna. och introt till skivan spelades. sedan spelade de "girl laying down" och det var jättefint.. eller kanske inte fint. det var häftigt. man fick en häftig känsla. det var liksom på riktigt. jag gillade kontrasten mellan låtarna också. flera av dem var riktigt mycket fart i.. eller vad man ska säga. det var hårt. sedan var det de fina låtarna som man satt och ville gråta när man hörde. galet fint var det iaf!
sitter och lyssnar nu med. skivan blir liksom ännu bättre när man hört det live.

"Saying goodbye sure takes time"


vi hade match idag också.. och man kan väl inte påstå att det gick skitbra. det blev 2-2 men jag har aldrig sett sån rörig innebandy i hela mitt liv. nåväl. vi måste göra något åt det snart skulle jag tro.
nåväl. jag kanske borde ta o sova snart. ska försöka åka till ikea i morn. behöver köpa lite ramar o sånt.
walla

fredag, november 24, 2006

en mys-fredag


Idag ska jag och min lilla Amanda på Anna Ternheim, som är en kvinna med fint namn och fin röst.
jag har också fått en hemlig beundrare :O mer info om detta senare.
En hemsk sak med idag är dock att vi missar idol. oh no. men grejen är ju att johan kommer åka ut. så det kanske itne blir så spännande ändå. vi får helt enkelt kolla på internet sen!
ciao

onsdag, november 22, 2006

måndag, november 20, 2006

ovanlig måndag


min dag började med att det var natt. närmare bestämt klockan 02.36, väckarklockan ringde och den sa att klockan var åtta och dags att stiga upp. min första reaktion var, jävlar! va mörkt det är! men sen tänkte jag att det kanske var för dörren var stängd och jag har en rätt så heltäckande rullgardin. eftersom vintern snart är här så var detta därför rätt så vanligt. jag tände min lilla lampa o tänkte för mig själv, vakna, vakna VAAAKNA! och det gjorde jag. sen kolla jag på min lilla lampa som sitter på väggen och den visade bara att klockan var lite över halv 3 på natten. skit också, min himla väckarklocka har dampat loss mitt i natten. så det var bara o somna om liksom. men lättare sagt än gjort. jag kunde inte somna om. men det gjorde jag ändå en liten stund senare skulle jag tro. för sen vaknade jag igen av att min pappa ringde på min telefon o berättade att klockan var 8. väl i skolan möttes jag av tända ljus och en trevlig klassföreståndare. dagen började fint trots allt. efter skolan tog jag en liten trip till stadium och köpte snowboarddojor också. jättefina vita heads. kära gud. nu ska jag åka o spela match.
ciao!

lördag, november 18, 2006

lördag igen.

ea o sebbe är här o vi kollar film. fast jag blev lite trött så jag orkade inte riktigt koncentrera mig. har kollat top model hela dagen. det va skoj. eller nåt. lite segt skulle jag tro. jag är trött. jag vill sova. sen iaf.

(ea tillägger)
anna har nu somnat i soffan. jag och sebastian planerar något roligt. jag försökte väcka henne men hon vägrade vakna. helt perfekt! detta kommer bli väldigt intressant.

(Sebbe tillägger)
Anna har fortfarande somnat i soffan. Jag och Ea ska hoppa på henne och ta kort (i luften). kan bli rätt intressant att se hennes reaktion.

Stay Classic San Diego.

friday night


så var det fredag igen och jag kommer inte kunna sova för jag är själv hemma. nåväl. idag har ea o jesper o erik varit här o kollat lite anders o måns, idol och vänner. en tv-night alltså. absolut trevligt vill jag lova. imorgon är det meningen att jag ska veta vad jag ska göra. men det gör jag inte. förhoppningsvis löser det sig. håller iaf på att tanka ner avsnitt 4 från oc säsong 4. lite efterlängtat skulle jag tro. idag lagade jag och ea mat. helt själva. det blev fint och gott. erik tyckte det såg avancerat ut. men det vi är ju matproffs så det var inga problem. felicia åkte hem från idol idag också. lite sorgligt kanske. men äh.. vem försöker jag lura jag hejar ändå på erik och markus. har lite svårt att bestämma mig där. men idag var iaf erik bästbästbäst. aja. ska kolla oc nu!
walla!

torsdag, november 16, 2006

jätteflickan Anna Gustafsson



hej jag heter anna och jag är en svensk jätteflicka.
whos fat now ea?
det har varit en ganska så rolig torsdag måste jag erkänna. jag och andréas fortsatte med våran mojotidning. det gick lite segt men vi hade skojigt. sedan blev det brandövning också. nåväl. i morgon har vi historiaprov och det känns allt annat än bra. egentligen så tror jag att jag kan det mesta, men ändå inte. man får inte känna sig för säker, då kan man säkert ingenting. på tal om prov så skrev jag 12 sidor på mitt filosofiprov igår. kändes ganska bra, med tanke på att jag inte trodde att jag kunde någonting alls. kanske är det när man inte tror att man kan något som det går som bäst.. funderar på att fortsätta med att tro att jag inte kan något om historian samtidigt som jag läser litegrand. har match idag också. hoppas lite att jag kanske ska va bättre än jag varit hittils. det har väl gått sådär om man säger så. nåväl. historia måste läsas om jag ska kunna skriva något alls i morgon.
ciao!

tisdag, november 14, 2006

tuesday night fever



har pluggat så mycke filosofi idag att jag tror jag dör. ska bara läsa lite i boken. sen orkar jag inte göra mer. ikväll är det ugly betty och grays anatomy. två ganska så bra program. lite olika kanske men bra absolut! har också gjort klart lucia-affischen. antagligen inte det bästa jag gjort menmen. illustrator är fortfarande inte riktigt mitt bästa även om det är skojigt! får ta o lära mig lite mer snart. nåväl. ska ta och läsa igenom filosofin o äta en kaka innan ugly betty börjar.
ciao!

F - I - L - O - S - O - F - I, filosofi

Skulle tro att jag är lite trött just nu. har haft svenska nationellt prov idag. den där himlans stora skrivningen. jag trodde jag skulle somna men det gjorde jag inte för det kom två gubbar som skulle sätta upp sån där plast på fönstren i klassrummet. jag kan lova att de livade upp stämningen utan att själva veta om det. för det där med o sätta upp plast på fönster var nog inte riktigt deras grej. antagligen sitter den där ensamna lille biten kvar utanför fönstret där jag satt. helt oklar o fel. nåväl. i morgon har jag filosofiprov vilket jag inte ser fram emot. men på ett sätt kanske det kan vara skönt o få ha det gjort. det jobbiga är kanske att vi har historiaprov på fredag också. menmen. filosofin måste bli pluggad.
ciao

måndag, november 13, 2006

reggae-plugg-längtatilljulen-måndag


walla!
idag hade vi friendsmöte där vi diskuterade hur vi hade det på skolan. vi fick också i uppdrag att fixa ett luciatåg vilket jag ser fram emot. nåväl. här sitter jag med 2356643 böcker och massor att göra. bör tilläggas att jag lyssnar på reggae-radio i iTunes. det är kanske inte varje dag?. det är faktiskt väldigt avslappnande och plugget känns inte riktigt lika jobbigt som det gjorde innan. jo det gör det. jag ljög.
helt plötsligt blev jag också väldigt sugen på o tända massa ljus o leka lucia. synd att det är så långt kvar bara. en hel månad liksom.
NÄR KOMMER JULEN?
det bara regnar hela tiden. himla regn. kan det inte komma snö snart?
nåväl, nu måste jag sluta tänka på snö och istället läsa om thomas nagels filosofiska tankar om meningen med livet.
tjo!

söndag, november 12, 2006

jag va inte lika tjock som ea

på Eas blogg idag kan man se hur osmal han var när han var liten. men det va mest sött tycker jag. tänk kinderna liksom. de borde vart ganska mjuka (:
walla. det blev ingen bio igår. vi lät ödet bestämma, om det fanns någon bra plats kvar skulle vi gå, annars inte. det fanns typ 4 platser kvar. walla. måste plugga lite innan matchen. har massor att göra till nästa vecka. på måndag har vi engelskaglosor, tisdag svenska nationella den stora skrivningen hela dagen, onsdag filosofiprov och fredag historiaprov. ser inte fram emot historiaprovet. antagligen kommer hon göra provet så invecklat att det inte går att få mer än vg. med tanke på hur många som fick mvg på förra arbetet så skulle det nog inte förvåna någon.
nåväl. filosofiboken ligger o tittar på mig.
ciao!

lördag, november 11, 2006

lördag liksom


jaha. så var det lördagkväll och jag har inget speciellt för mig. funderar på om jag ska gå på bio med martin. babel var det tänkt. frågan är om man orkar. filmen verkar hur fin som helst dock. den ska ses absolut, men djupa filmer när man är supertrött brukar inte vara att rekomendera. inte med tanke på hur bra jag är på att somna när jag inte borde. i skolan tillexempel. det har ju hänt. egentligen borde jag nog skämmas för att jag somnar i skolan, men det gör jag inte. antar att det är för det har hänt så många gånger att jag blivit imun mot det. nåväl, nu var det det där med o gå på bio eller inte. får nog fundera en liten stund till på det skulle jag tro..
ciao!

five is a magic number

Hola!
ska iväg och simma snart. I natt drömde jag om något jag inte kommer ihåg. så himla tråkigt. det enda knasiga var att alla mina kuddar låg på golvet utom prydnadskuddarna som jag inte sover med. sånt är jobbigt. det är ju liksom då man vill veta vad sjutton man gjort o tänkt i sömnen liksom.
nåväl, nu ska jag iväg o simma.
Tjo!

fredag, november 10, 2006

fourth time ever


hittade en skojig lista där man skulle flippa fram låtar på ipoden och skriva ner låtnamnet som svar på varje fråga, blev himla skoj!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

Will it be ok?
gone daddy gone
How are you feeling today? the boogie monster
How do your friends see you? colgate white
Will you get married? where is the love
What is your best friend's theme song? Die Motherfucker Die
What is the story of your life? Julgröten
What was high school like? so fucking sweet
What is the best thing about your friends? schnappi
What is tonight going to be like? back in black
What is in store for the remainder of this weekend?
Thunder road
What song describes you? Mmmmm Mmmmmm Mmmmmmm
To describe your grandparents? lovers dream
How is your life going? forever young
What song will they play at your funeral? Jolene
How does the world see you? Rock'n rol
Will you have a happy life?
upside down
What do your friends really think of you? forbidden love
Do people secretly lust after you?
Running out of turbo
How can I make myself happy? personal Jesus
What should you do with your life
Get ready
Will you ever have children? everyday

third time ever


walla.
Idag har jag simmat på gympan, trevligt absolut. Jag var snabbast och sånt gör det mycket mer trevligt. Jag undrar varför just jag har en sån tävlingsinstinkt. Jag måste vinna annars blir jag sur! Om jag inte vet att jag gjort mitt absolut bästa och att det inte räckte så är det rätt lugnt. Men eftersom jag vet att man alltid kan pressa sig och köra liiite mer än vad man gör så händer det inte ofta att jag är glad efter att jag förlorat.
Fick reda på att vi inte har någon match i morgon också. Det är rätt tråkigt men några kvinnor i laget skulle simma istället. Jag lär iof vara död eftersom jag simmade idag också. Menmen det är smällar man får ta.
Fick en skojig flashback från oasen precis också. När jag o lisa var där typ för ett halvårsedan och vi satt i bastun o snacka om att man kanske borde ta o sola nån gång med tanke på hur bruna vi var just då osv. en svart tant som också satt i bastun började då föreläsa för oss om hur det var som "brun" i samhället. de använde puder o "vit kräm" för att bli blekare. och varje gång någon fick ett barn som inte var så brunt så sa de : oh vit barn! hm . jobbigt det där. efter att någon sagt nåt sånt vet man inte riktigt vad man ska säga. lisa blev lika tyst som jag och det bör tilläggas att varken jag eller lisa är några tysta människor. nåväl. vi tog oss ur bastun ganska snabbt och ja. resten är faktiskt inte så jätteintressant.

Idag är det idol. För en vecka sedan när danny åkte ut funderade jag på att bojkotta hela programmet. Men det orkar jag inte, det är alldeles för bra. Idag kommer nog cissi åka ut. Tråkigt för henne men hon och johan är sämst och johan har fått några tappra människor att rösta på honom, fråga mig inte hur.. men det spelar väl inte så stor roll. Han kommer ändå inte vinna, därför är det inte så noga när han åker ut. Jag är också ganska så säker på att markus eller erik kommer vinna. Det trodde man inte riktigt i början, inte erik liksom. men han har blivit riktigt bra!
nåväl. jag har faktiskt annat för mig en fredag som denna..
ciao!

torsdag, november 09, 2006

second time ever

hola! såhär såg jag ut en gång när jag tog kort.
nåväl. här kommer det andra inlägget.
i morse
var en sån där trött dag. alla berättade för mig hur trött jag såg ut i skolan. men sen lyssnade jag lite på min ipod och det trötta gick över. bra för mig. vi fick en ganska så skojig uppgift på grafisk i dag också. man skulle hitta en tidning som man skulle göra en snyggare design på. jag och ea tog MOJO- en ganska så fräsig musiktidning med en tillhörande cdskiva som vi lyssnade på när vi planerade. fick tillbaka matteprovet sen också. ett G var väl kanske inte vad jag önskat men med tanke på hur bra det kändes när man gjorde provet så kanske det var rätt så bra! nu ska jag träna innebandy och jag upptäckte att jag har rätt så brått.
walla!

first time ever

Oh yes, första bloggen i hela mitt liv. Antagligen den kortaste också, och kanske den längsta
tjo!